PDF Print Email

Emri

Pozicioni Email
Nr. Telefoni
Drejtori i Pergjithshem
Astrit Beci
Drejtor i Pergjithshem This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 04 2230984 / 04 2274753
Asistent i Drejtorit te Pergjithshem
Aurela Murati
Asistente e Drejtorit te Pergjithshem This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 04 2230984 / 04 2274753
Staff

Albert Sanxhaku
Zv. Drejtor i Pergjithshem
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Sokol Skura
Zv. Drejtor i Pergjithshem
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Aurel Voda
Keshilltar i Drejtorit te Pergjithshem This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 04 2259855
Margarit Ekonomi
Keshilltar i Drejtorit te Pergjithshem This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
04 2259855
Etiola Kola
Zedhenese Shtypi
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
04 225985504 2259855
Drejtoret ISKSH
Ermal Kurtulaj
Dr. Mardhenie Me Jashte / Sherbime This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
04 2232814 / 04 2247942
Albana Adhami
Dr. Kujdesi Paresor This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
04 2232815
Arjan Qoku
Dr. Informatikes dhe Analizes Statistikore This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 04 2247933
Halit Bilali
Dr.Kontrolli Paresor dhe Farmaceutik
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
04 2226151
Mimoza Xhavo
Dr. Burimeve Njerzore This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 04 2259834
Laureta Mano
Dr. Juridike This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 04 2259835
Luzhiana Abazaj
Dr. Spitalorit This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 04 2224786
Adriana Ristani
Dr. Ekonomike This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 04 2247941
Etleva Korkuti
Dr. Cmimeve dhe Rimbursimit te Barnave This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 04 2232810
Filip Bushgjokaj
Dr. Auditit te Brendshem
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 04 2259853
Drejtoret e DRSKSH
Pjerin Xhuvani
Dr.Drsksh Tirane This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 04 228896
Klajdi Malaj
Dr.Drsksh Berat This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 032234001
Blendi Gurra
Dr.Drsksh Diber This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 02182298
Ani Dyrmishi
Dr.Drsksh Durres This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 05223982
Kastriot Belshi
Dr.Drsksh Elbasan This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 054523917
Donika Alushani
Dr.Drsksh Fier This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 034222145
Edlir Sinojmeri
Dr.Drsksh Gjirokaster This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 084267248
Petrika Tollkuci
Dr.Drsksh Korce This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 082248404
Qemal Elezi Dr.Drsksh Kukes This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 024223628
Ermal Pacaj
Dr.Drsksh Lezhe This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 021523206
Arvit Osja
Dr.Drsksh Shkoder This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 02242283
Diana Murati
Dr.Drsksh Vlore This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 033222811
Enkelejda Vasili
Dr.Drsksh Sarande This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 08523473
Clirim Hajdarmataj
Dr.Drsksh Tropoje This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 021322913
Dritan Ulqinaku DSHSUKS This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it 2375291
Numrat ISKSH04 2232815
04 2259835
04 2247940
04 2226151