Drejtori i Përgjithshëm

Dr. Astrit BECI

Multimedia

Pacientët, të cilët kanë probleme të zemrës, kanë nisur të përfitojnë shërbime falas edhe në spitalet jopublike. Drejtori i Fondit të Detyrueshëm të Kudjesit Shëndetësor, Astrit Beci, ka asistuar gjatë procesit të koronarografisë së një pacienti në një nga spitalet private, i cili ka lidhur kontratë me Fondin. më shumë...

Lista e Barnave

image Lista e 
barnave

Lista e barnave
të rimbursuara e vitit 2014, është një pjesë e rëndësishme...  më shumëLista e Barnave 2014
Lista e Barnave QSUT dhe spitale rajonale 2014