Drejtori i Përgjithshëm

Dr. Astrit BECI

Multimedia

Drejtori i Fondit te Sigurimeve Shëndetësore, Astrit Beci, flet për listën e barnave të rimbursueshme të vitit 2014. Flasin gjithashtu Ministri i Shëndetësisë, z. Beqaj, prof. dr. Mihal Tase, prof. dr. Alketa Koroshi dhe mjeke te tjere te QSUT-së. më shumë...

PDF Print Email

Sigurimet Shëndetësore, takim Shqipëri-Kosovë

Drejtori i Fondit te Sigurimeve Shendetesore, dr. Astrit Beci dhe stafi i tij, priten sot ne nje takim te perbashket drejtuesit e Agjensionit te Financimit Shendetesor te Kosoves, per të vijuar bashkepunimin dhe shkembimin e eksperiencave ne fushen e financimit shendetesor dhe mbulimin e popullates.

 

Read more...
 
PDF Print Email

Miratohen paketat e shërbimeve, mbulim 100% nga FONDI

Qeveria miratoi paketat spitalore që do të financohen nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore. “Mbulimi 100% i kostove të këtyre shërbimeve nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore, është një tjetër premtim i mbajtur, për të shkuar drejt ofrimit të shërbimeve mjekësore pa pagesë”, u shpreh drejtori i Fondit, dr. Astrit Beci.

 

Read more...
 
PDF Print Email

Lista e re e barnave të rimbursueshme dhe paketat e shërbimeve shëndetësore

Lista e re e barnave të rimbursueshme dhe paketat e shërbimeve shëndetësore, janë disa nga risitë e numrit të këtij muaji të revistës "Fokus", e cila publikohet periodikisht nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore. Për më gjerë, lexoni revistën e plotë.

Revista "Fokus" maj 2014

 
PDF Print Email

Projektvendimi, 10 paketa shëndetësore financim 100% nga Fondi

Keshilli Administrativ miratoi 10 paketat e para shendetesore qe do te financohen 100% nga Fondi i Sigurimeve Shendetesore, si në institucionet shëndetësore publike, ashtu dhe në ato private. “Mbulimi 100% i kostove të këtyre shërbimeve nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore, është një tjetër premtim i mbajtur, për të shkuar drejt ofrimit të shërbimeve mjekësore pa pagesë”, u shpreh drejtori i Fondit, dr. Astrit Beci.

 

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>