Pse Perfitoni
Duke siguruar shendetin, Siguroni te ardhmen tuaj! Me nje kontribut te vogel sot, Do te shpenzoni me pak ose aspak nese Sigurohu sot, Qe te gezosh shendet te mire Neser! Sherbimi shendetesor i Garantuar, cilesor dhe falas i Perket te siguruarve. Sa me shume te siguruar ne skemen Shendetesore, aq me shume rritet e Forcohet sherbimi shendetesor, aq me Efikas dhe cilesor do te jete ai.