Drejtori i Përgjithshëm

Dr. Astrit BECI

Multimedia

Drejtori i Fondit te Sigurimeve Shëndetësore, Astrit Beci, flet për listën e barnave të rimbursueshme të vitit 2014. Flasin gjithashtu Ministri i Shëndetësisë, z. Beqaj, prof. dr. Mihal Tase, prof. dr. Alketa Koroshi dhe mjeke te tjere te QSUT-së. më shumë...

PDF Print Email

Lidhen kontratat me spitalet private

Drejtori i Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, dr. Astrit Beci lajmëroi nga Shkodra gjatë konferencës me temë "Paketat e shërbimeve shëndetësore, financim i ri me fokus pacientin" - lidhjen e kontratave me 5 spitale private për ofrimin e paketave shëndetësore që do të financohen nga FONDI, kryesisht në fushën e nefrologjisë dhe kardio-kirurgjisë.

Read more...
 
PDF Print Email

 

Forumi i 8 Ballkanik në Tiranë

 

Më datat 25-26 shtator zhvillohet në Tiranë Forumi i 8-të Ballkanik I institucioneve të sigurimeve shëndetësore me temë “Financimi dhe sfidat në sistemet e kujdesit shëndetësor për rajonin e Ballkanit”, i cili organizohet nga Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, nën kujdesin e Drejtorit të Përgjithshëm të FSDKSH-së, dr. Astrit Beci.

Read more...
 
PDF Print Email

Drejt mbulimit shëndetësor universal

Drejtori i Fondit te Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor, dr. Astrit Beci, në fjalën e tij në 300 ditët e para drejt mbulimit shëndetësor universal, u shpreh mes të tjerash se: Falë mirëmenaxhimit të Fondeve dhe mbështetjes së Qeverisë, u arrit të shtoheshin në listë 56 barna të reja.

Read more...
 

Duke siguruar shëndetin, siguroni të ardhmen TUAJ!
Me një kontribut të vogel sot, do të shpenzoni më pak ose aspak. Sigurohu sot që të gëzosh shëndet të mirë nesër! Sa më shumë të siguruar në Skemën e Sigurimeve Shëndetësore, aq më shumë do të përmirësohet shërbimi shëndetësor, aq më efikas dhe cilësor do të jetë ai.

FONDI, kujdesemi për shëndetin tuaj!

Lista e Barnave

image Lista e 
barnave

Lista e barnave
të rimbursuara e vitit 2014, është një pjesë e rëndësishme...  më shumëLista e Barnave 2014
Lista e Barnave QSUT dhe spitale rajonale 2014

Kush Jemi

Statuti i Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor... më shumë

Kontakte

Adresa: Rruga SAMI FRASHERI, L 8 TIRANE
Tel: +355 4 2230984, Fax: +355 4 2 274953
Adresat elektronike dhe numrat e telefonit të drejtuesve të FONDIT... më shumë..