Drejtori i Pergjithshem

Dr. Astrit BECI

Kontribuesit

Ligji nr. 10383 date 24.2.2011 « Per sigurimin e detyrueshem te kujdesit shendetesor ne Republiken e Shqiperise » i cili hyri ne fuqi ne muajin mars 2013 sanksionon skemen e sigurimeve shendetesore si me poshte: me shume...

PDF Print Email

Prezantohen 6 paketat e kardiologjise dhe kardiokirurgjise

Fondi i Sigurimeve Shendetesore prezantoi gjashte paketat e sherbimeve te kardiologjise dhe kardiokirurgjise, ne nje takim te gjere me mjeke dhe eksperte te shendetesise. Drejtori i Fondit, dr. Astrit Beci tha se keto paketa, per here te pare do te financohen dhe ne sherbimin privat, por prioriteti ynë, është përmirësimi dhe zgjerimi i kapaciteteve në sektorin publik.

Read more...
 
PDF Print Email

Hyn në fuqi lista e re e barnave të rimbursueshme

Duke filluar nga data 01.04.2014 hyn ne fuqi lista e re e barnave te rimbursueshme. Popullata në nevojë do të përfitojë nga lista e re e barnave 56 barna të reja, duke e çuar ne 477 numrin e barnave qe rimbursohen nga Fondi i Sigurimit te Detyrueshem te Kujdesit Shendetesor.

Read more...
 
PDF Print Email

E-barna, kërkim i avancuar për barnat e listës

Fondi i Sigurimeve Shendetesore sjell nje risi ne përdorimin online te listes se barnave te rimbursueshme. Për të marrë informacion të detajuar sipas fushave të interesit, lista eshte online në një formë të re, qe e ben ate lehtesisht te perdorshme per mjeket, farmacistet por edhe per pacientet e interesuar. Klikoni me nje te dhene te barit ne: https://isksh.com.al/ebarna/

Read more...
 

Duke siguruar shendetin, Siguroni te ardhmen TUAJ! Me nje kontribut te vogel sot, do te shpenzoni me pak ose aspak. Sigurohu sot qe te gezosh shendet te mire neser. Sherbimi shendetesor i Garantuar, cilesor dhe falas i perket te siguruarve. Sa me shume te siguruar ne Skemen Shendetesore, aq me shume rritet e forcohet sherbimi shendetesor, aq me efikas dhe cilesor do te jete ai.

FONDI, kujdesemi për shëndetin tuaj!

Lista e Barnave

image Lista e 
barnave

Lista e barnave
të rimbursuara e vitit 2014, është një pjesë e rëndësishme...  me shumeLista e Barnave 2014
Lista e Barnave (QSUT) 2014
Lista Spitale Rajonale 2014

Kush Jemi

Kush Jemi Ne?

Statuti i Institutit te Sigurimive te Kujdesit Shendetesor... me shume

Kontakt

Adresa: Rruga SAMI FRASHERI, L 8 TIRANE
Tel: +355 4 2230984, Fax: +355 4 2 274953
Adresat elektronike dhe numrat e telefonit te drejtuesve te ISKSH... me shume..

Projektet

Projekti i Kostos se Spitalit
Projekti i Paresorit

Spitali i Durresit
Depistimi
Projekti E-Farmaci