Drejtori i Përgjithshëm

Dr. Astrit BECI

Multimedia

Pacientët, të cilët kanë probleme të zemrës, kanë nisur të përfitojnë shërbime falas edhe në spitalet jopublike. Drejtori i Fondit të Detyrueshëm të Kudjesit Shëndetësor, Astrit Beci, ka asistuar gjatë procesit të koronarografisë së një pacienti në një nga spitalet private, i cili ka lidhur kontratë me Fondin. më shumë...

PDF Print Email

Shërbime falas edhe në spitalet jopublike

Pacientët, të cilët kanë probleme të zemrës, kanë nisur të përfitojnë shërbime falas edhe në spitalet jopublike. Drejtori i Fondit të Detyrueshëm të Kudjesit Shëndetësor, Astrit Beci, ka asistuar gjatë procesit të koronarografisë së një pacienti në një nga spitalet private, i cili ka lidhur kontratë me Fondin.

Read more...
 
PDF Print Email

Kontrollo shëndetin pa pagesë

Ministria e Shëndetësisë dhe Fondi i Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor lançuan fushatën ndërgjegjësuese dhe informimit publik - “Si Je?” – e cila, fton të gjithë shqiptarët e grupmoshës 40-65 vjeç, që një herë në vit, të paraqiten në qendrën e tyre shëndetësore pranë vendbanimit dhe të kryejnë kontrollin shëndetësor bazë pa pagesë.

Read more...
 
PDF Print Email

Paketat shëndetësore, gati  përfitimet për pacientët

Në një konferencë të përbashkët, Ministri i Shëndetësisë z. Ilir Beqaj dhe Drejtori i Përgjithshëm i Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor dr. Astrit Beci lajmëruan fillimin e procesit të ofrimit të këtyre shërbimeve edhe në spitalet jopublike si dhe mënyrën e përfitimit të tyre nga pacientët.

 

Read more...
 

Duke siguruar shëndetin, siguroni të ardhmen TUAJ!
Me një kontribut të vogel sot, do të shpenzoni më pak ose aspak. Sigurohu sot që të gëzosh shëndet të mirë nesër! Sa më shumë të siguruar në Skemën e Sigurimeve Shëndetësore, aq më shumë do të përmirësohet shërbimi shëndetësor, aq më efikas dhe cilësor do të jetë ai.

FONDI, kujdesemi për shëndetin tuaj!

Lista e Barnave

image Lista e 
barnave

Lista e barnave
të rimbursuara e vitit 2014, është një pjesë e rëndësishme...  më shumëLista e Barnave 2014
Lista e Barnave QSUT dhe spitale rajonale 2014

Kush Jemi

Statuti i Fondit të Sigurimit të Detyrueshëm të Kujdesit Shëndetësor... më shumë

Kontakte

Adresa: Rruga SAMI FRASHERI, L 8 TIRANE
Tel: +355 4 2230984, Fax: +355 4 2 274953
Adresat elektronike dhe numrat e telefonit të drejtuesve të FONDIT... më shumë..